JAM Advisors FINSIFin jäseneksi

JAM Advisors on liittynyt vastuullista sijoittamista edistävän FINSIFin  (Finland’s Sustainable Investment Forum ry) jäseneksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vastuullista sijoittamista huomioiden niin ympäristöön, yhteiskuntaan kuin hyvään hallintotapaan vaikuttavia kriteereitä.

FINSIF tarjoaa toiminnallaan erinomaisen väylän hankkia uusinta tietoa vastuullisesta sijoittamisesta järjestämällä koulutusta, materiaalia ja tapaamisia jäsenilleen. Näin yhdistyksen jäsenet pääsevät jakamaan kokemuksiaan yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa.

Vastuullinen sijoittaminen on kehittynyt vuosien varrella tiettyjen yhtiöiden ja toimialojen poissulkemisesta kohti kestävän kehityksen tavoitteita, jolloin sijoittajat pyrkivät entistä enemmän vaikuttamaan sijoituspäätöksillään yritysten toimintaan. Yhtiöt, jotka huomioivat ja edesauttavat kestävää kehitystä saavat puolestaan enemmän sijoittajia ja pystyvät rahoittamaan toimintaansa edullisemmin.

”Olemme tarjonneet asiakkaillemme jo pitkään vastuullisesti hoidettuja sijoituskohteita yhteistyökumppaneidemme kautta ja yhdistykseen liittyminen terävöittää toimintamme entisestään ja kehitämme sijoitusprosessiamme edelleen kestävän kehityksen kriteerit huomioiden” toteaa JAM Advisorsin toimitusjohtaja Jukka Pirskanen.

”Vastuullisen sijoittamisen vaatimukset yleistyvät jatkuvasti ja myös kriteereiden mittaaminen kehittyy. Tavoitteenamme onkin saada tulevaisuudessa näitä mittareita asiakkaidemme käyttöön myös sijoitusanalyyseissamme” Jukka Pirskanen jatkaa.

”Uskomme vahvasti, että vastuullisella sijoittamisella ei ole pelkästään positiivisia vaikutuksia yhteiskuntaan ja luontoon, vaan myös pitkän tähtäimen tuotto-odotukset paranevat sijoitettaessa kestävän kehityksen huomioiviin yrityksiin” toteaa puolestaan JAM Advisorsin sijoitusjohtaja Jani Laitinen.

Lisätietoa vastuullisesta sijoittamisesta saa esimerkiksi JAM Advisorsin vastuullisen sijoittamisen yhteyshenkilöltä Antti Rikalta. (puh. 010 3214022)

About the author

Leave a Reply