Varainhoitoa tiedolla, jota muilla ei ole

JAM Advisors Oy perustettiin, sillä halusimme tehdä asiat toisin kuin perinteiset varainhoitotoimijat. Olemme moderni, innovatiivinen ja luotettava varainhoidon edelläkävijä.

JAM on pankkiriippumaton ja innovatiivinen, kvantitatiivisiin työkaluihin vahvasti nojaava, suomalainen sijoituspalvelu- ja analyysitalo.

Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme saamaan todellisen kokonaiskuvan sijoitussalkkunsa sisällöstä, ulottuvuuksista ja dynamiikasta. Kehittämämme työkalut auttavat meitä neuvomaan, analysoimaan ja tekemään varainhoitoa älykkäästi. Haluamme, että meidät tunnetaan kvantitatiivisesta varainhoidosta, ammattitaidosta ja tinkimättömyydestä.

Asiakaskeskeinen varainhoitopalvelumme perustuu dynaamisiin analyysityökaluihin, sijoitustoimintaa tukevaan läpinäkyvään raportointiin ja avoimeen arkkitehtuuriin sijoitusinstrumenttien valinnassa. Palvelumme ovat saaneet asiakkaidemme keskuudessa erittäin hyvän vastaanoton.

JAM on menestyksekkäästi profiloitunut instituutiosijoittajien, säätiöiden, varakkaiden yksityishenkilöiden, sekä perheiden varainhoitajana ja luotettuna neuvonantajana. JAMin neuvonanto pohjautuu omaan kattavaan raportointi- ja analyysityökaluun, jonka piirissä on useamman miljardin edestä asiakasvarallisuutta. 

Meille on tärkeää viedä finanssiteknologian kehitystä eteenpäin ennakkoluulottomasti. Olemme joustavia, tarkkoja ja nopeita. Toimimme aina asiakkaan edun mukaisesti. Toimintamme on Finanssivalvonnan alaista.

JAM Advisors lukuina

0 mrd. €
Palveluiden piirissä
olevaa varallisuutta
0+
tyytyväistä asiakasta
0
Työntekijää
n.0
Rahastotapaamista
vuodessa
n.0
Analysoitavaa
instrumenttia
0 v
Varainhoitajiemme
kokemusvuodet
keskimäärin